Vrachtschip Leeuwarden

Dat gebeurde nadat de. Het schip raakte allerlei steigers en bootjes die aan de.


Sticker500 Schoon Schepen Nederland Poster

Zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen.

. 9 hours agoEen vrachtschip uit het Friese Warten is vrijdagochtend een woonwijk in Leeuwarden binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. In de wijk Zuiderburen werden door het 69-meter lange. 11 hours ago0 0900 Vrachtschip vaart woonwijk Leeuwarden binnen.

Schade is groot vooralsnog geen gewonden leeuwarden 058 Liwwadden vrachtschip malloot grip1 zuiderburen. Komt er ineens een vrachtschip voorbij gevaren in een woonwijk. In Leeuwarden heeft een vrachtschip een ravage veroorzaakt in een woonwijk.

Het schip uit Warten heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân. 11 hours ago0701 Vrachtschip vaart woonwijk in Leeuwarden in en richt vernielingen aan 0700 Jonge directeur van infrabedrijf uit Hoogeveen over de kick van werken aan het spoor. 13 Mei 2022 - 0729.

Het schip met de naam Ilse-Marie is 70 meter breed en 8 meter breed. Het vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen. Het schip voer langs steigers en bootjes en beschadigde er een groot aantal.

Overal zijn aanlegsteigers verwoest en vaartuigen gebutst. 10 hours agoEen vrachtschip is vanmorgen vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. Het schip van 70 meter lang en 8 meter breed vertrok vanochtend uit Burgum schrijft Omrop Fryslân en voer vervolgens door de woonwijk Zuiderburen.

Het schip ramde de steigers en broodjes maar. Het schip voer langs steigers en bootjes en beschadigde er een groot aantal. Een vrachtschip is vanmorgen vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden.

1 hour agoVrachtschip vaart woonwijk in Leeuwarden in en richt vernielingen aan. In Leeuwarden heeft een vrachtschip een ravage veroorzaakt in een woonwijk. Het schip dat vrijdagochtend over het Van Harinxmakanaal voer heeft.

11 hours agoBewoners van de wijk Zuiderburen in Leeuwarden zijn vrijdagochtend opgeschrikt door een vrachtschip in de wijk. Volgens Omroep Friesland gaat het om het vrachtschip Ilse-Marie. Het schip uit Warten heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân.

Het richtte schade aan aan steigers beschoeiing en bootjes. 9 hours agoVideo 1050. 8 hours ago13 mei 2022.

Dat gebeurde nadat de schipper onwel werd zegt schipeigenaar Rick Hoekstra. De eigenaar van het schip zegt dat de schipper onwel is geworden. Het schip raakte allerlei steigers en bootjes die aan de.

8 0737 Random Pics van de Dag 623. 8 hours agoLEEUWARDEN - Het is een grote ravage op de wijkvaart tussen het Braksân en Frouwesân in Leeuwarden. LEEUWARDEN - Vrijdagmorgen 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan de Braksân in Leeuwarden.

Dit meldt onder meer de Binnenvaart Krant. Het vrachtschip voer in de vaart tussen het Braksân en Frouwesân tegen. Het schip raakte allerlei steigers en bootjes die aan de kant lagen.

De schipper zou onwel zijn geraakt. Steigers en andere boten zijn beschadigd. Leeuwarden Een vrachtschip heeft vrijdagochtend een ravage aangericht in de wijk Zuiderburen in Leeuwarden.

Dit gebeurde aan het Braksân een straat in Zuiderburen. Etappe 7 - Een serieuze semi-bergrit. Met video Een vrachtschip heeft vanochtend flinke schade aangericht in een woonwijk in Leeuwarden.

Het vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen. Een vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren. Het vrachtschip Ilse-Marie nam de verkeerde afslag naar de haven heeft daarbij meerdere boten en een steiger geramd.

De Ilse-Marie 69. Beelden van de schade die het schip heeft aangericht. 10 hours agoEen vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren.

11 hours agoLEEUWARDEN - Vrijdagochtend 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan het Braksân in Leeuwarden. Vrachtschip vaart woonwijk in Leeuwarden in en richt vernielingen aan na onwelwording schipper. 10 hours agoEen vrachtschip is vanmorgen vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden.

Vrachtschip vaart woonwijk in Leeuwarden in en richt vernielingen aan na onwelwording schipper. Verrekte slim plannen en. Het schip heeft daarbij meerdere boten en een steiger geramd.

Blonk weet zelf niet goed. Het vrachtschip de Ilse-Marie nam de verkeerde afslag naar de haven en heeft. Eigenaar Richard Hoekstra laat weten dat de schipper onwel was.

Een bootje dobbert op zijn kop. 7 hours agoEen enorme ravage in Leeuwarden. Vanochtend is een vrachtschip een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden.

Het schip raakte omstreeks zeven uur uit de koers en nam vanaf de Hempenser wielen een bocht veel te vroeg. Volgens Omroep Friesland kwam het schip vanochtend rond 700 uur in de problemen iets na 800 werden buurtbewoners opgeschrikt door enorme herrie. De hulpdiensten zijn aanwezig en doen de nodige onderzoeken.

0 0840 Winst en tweede plek baansprinters in Nations Cup. Een vrachtschip heeft vernielingen aangericht in een woonwijk in Leeuwarden. Het vaartuig van 69 meter lang en 8 meter breed vernielde.


Sluissingel Met Zicht Op De Haagpoortbrug 1930 Met Het Krul Urinoir Die Je Regelmatig Tegen Kwam In Het Centrum Oude Foto S Geschiedenis Foto


Meppel Beste Vriend Gedichten Vriend Gedichten Stad


Pin Op Kon Marine


Pin Van Maris Tiekstra Op Leeuwarden Oude Foto S Foto S Herinneringen


Het Wakend Oog Bij Nacht Plaatsen Om Te Bezoeken Toerisme Plaatsen


Maritiem Digitaal Nl Schepen Schilderij Lucht


Diaconessenhuis Kraamafdeling Jpg 865 652 Herinneringen Foto S


Het Wakend Oog Bij Nacht Plaatsen Om Te Bezoeken Toerisme Plaatsen


Gorredijk Gerard Brons B V Fles Egte Friesche Beerenburg Jenever Kruidenbitter Uit De Distilleerderij Van Gerard Brons B V Gorredijk Fles Drank Gorredijk


Poissons Et Bateau Tesselation Symetrique 72 Escher Art Art Deco Print Artwork


Medisch Seborroisch Eczeem Seborroisch Eczeem Eczeem Medisch


Zuidvliet 1962 Hcl Leeuwarden Schepen Nederland Geschiedenis


Sluissingel Met Zicht Op De Haagpoortbrug 1930 Met Het Krul Urinoir Die Je Regelmatig Tegen Kwam In Het Centrum Oude Foto S Geschiedenis Foto


Vrachtschip Zinkende Bij Urk 2008 Schepen Mannenhumor Koopvaardij

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel